Rólunk

A Karakal MagyarországonA Prosport Hungary Kft 2001 májusa óta foglalkozik a Karakal márka forgalmazásával Magyarországon. Azzal a céllal alapítottuk meg a céget, hogy a squashban megszerzett tapasztalatainkra és tudásunkra építsünk fel egy olyan hosszú távon prosperáló vállalkozást, amely a sportág fejlődését is segíti.

E tervünk részeként három évvel ezelőtt sikerült szponzorálási megállapodást kötni Krajcsák Márkkal, a jelenlegi országos bajnokkal. Első bajnokságát a szponzorációnk első évében nyerte,amit idén harmadszor is sikerült megszereznie. A szponzoráció nem csupán terméktámogatást takar, hanem a Karakal ProTeam tagjaként biztosítva vannak az edzései, edzéstervei is. Márkkal közösen szervezünk bemutatómérkőzéseket és video-esteket egyaránt.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minél képzettebb szakembereknél lehessen idehaza is squasht tanulni, ezért szerveztünk már több alkalommal is edzőképző kurzusokat. Tavaly ősszel sikerült meginvitálnunk Malcolm Willstrop-ot, aki Anglia egyik legelismertebb edzője, hogy tartsa ő a foglalkozást. A résztvevők megismerkedhettek sok új feladattal és egy egyedi szemléletmóddal, amit Malcom angolos humora fűszerezett.

Sokan fordultak hozzánk azzal a problémával, hogy nehezen találnak maguknak új ellenfelet, ezért létrehozotunk egy internetes squash ranglistát, ahol bárki könnyen felveheti a kapcsolatot más játékosokkal. Reményeink szerint nemcsak új ellenfelek találnak itt egymásra, hanem jól bejáratott baráti meccsek is izgalmasabbá tehetők általa.

Négy éve kerültünk kapcsolatba az adidas magyarországi képviseletével. Elérkezettnek látták az időt, hogy nyissanak a squash felé is. Kitűnő teremcipőiket, kiváltképp a stabil sorozatot, akarták ismerté tenni a fallabdázók körében, és szerencsére ezzel a feladattal minket bíztak meg. Azóta is folyamatos az együttműködésünk,és a tőlük kapott támogatás jóvoltából számos edző és játékos viselheti ezeket a lábbeliket.

A jövőben is szeretnénk tovább népszerűsíteni a squasht és elismert, népszerű márkává tenni a Karakalt hazánkban.

Colin White, Fülöp Sándor<< vissza a 'rólunk' hírekhez

Rendeléseim